Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
06.10.2015Izgradnja kanalizacione mreže na teritoriji MZ „Palić“      

  Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici preduzeća „Potiski vodovodi“ d.o.o. iz Horgoša (izvođač) i „Javornik“ d.o.o. iz Subotice (član iz grupe ponuđača) potpisali su, 28. septembra 2015. godine, Ugovor o izvođenju radova – Izgradnja kanalizacione mreže u ulicama Servo Mihalja od ulice Zelengorske do ulice Josipa Kolumba, Vranjska, Dubrovačka od Creske do Jasenovačke, Vrnjačka i Jasenovačka na teritoriji Mesne zajednice „Palić“.

> detaljnije...
03.09.2015Otvoren novi pogon „Svarovskog”      

  Otvaranju novog pogona „Svarovskog” u Subotici u četvrtak prisustvovao je i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Prema rečima predsednika Vlade država je u novi pogon uložila oko 2,75 miliona evra, a zauzvrat austrijska firma se obavezala, da će ukupno zaposliti 555 radnika. Trenutno u pogonu „Svarovskog” u Subotici zaposleno je 383 radnika, a uskoro će posao dobiti još 170. On je dodao: Srbiji su potrebni investitori, i nada se da će se u Srbiji graditi slične fabrike. 

> detaljnije...
16.07.2015Počela izgradnja prvog ritejl parka u Subotici      

 Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnik kompanije „MPC propertiz” Tomas Viladsen položili su danas kamen temeljac za izgradnju ritejl parka „Šopi”. Ovaj savremeni objekat koji će u potpunosti zadovoljavati sve arhitektonske i građevinske standarde nalaziće se na Segedinskom putu, najfrekventnijoj gradskoj saobraćajnici koja je od centra Subotice udaljena samo 2,5 km. Ukupna vrednost investicije iznosi oko 10 miliona evra, a u operativnoj fazi projekta biće otvoreno 250 novih radnih mesta. Prema planu, radovi na izgradnji okončaće se do kraja godine, a ritejl centar bi trebalo da počne sa radom 17. marta 2016. godine. 

> detaljnije...
08.07.2015„Kontinental” otvara novu fabriku u Subotici      

  Ministar privrede u Vladi Srbije Željko Sertić, generalni direktor kompanije „Kontinental” za Srbiju Živko Topalović i gradonačelnik Subotice Jene Maglai danas su, u Vladi Srbije, potpisali Memorandum o razumevanju, što će omogućiti zapošljavanje novih 500 radnika i investiciju od 17 miliona evra. Potpisivanju Memoranduma prisustvovali su premijer Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik kompanije „Kontinental” Markus Murk.

> detaljnije...
02.07.2015Otvorena fabrika kompanije „Ametek”      

  Novu fabriku američke kompanije „Ametek”, koja će u halama na Beogradskom putu 117 proizvoditi male motore, danas su, presecanjem trake, zvanično pustili u rad generalni menadžer Ametekove grupe za Evropu Erik Šosen i gradonačelnik Subotice Jene Magali. U novootvorenoj fabrici trenutno je zaposleno 27 radnika, a planirano je da do kraja 2015. godine ukupno bude zaposleno 150 ljudi. „Ametek” će u ovoj fabrici proizvoditi električne motore za male kućne aparate, izjavio je, obraćajući se medijima, Šosen, i dodao da je plan da se godišnje proizvede oko milion i po elektromotora namenjenih, prvenstveno, za izvoz na evropsko i tržišta u jugoistočnoj Aziji.

> detaljnije...
početna prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 sledeća zadnja