Investirajte u Subotici
Sport
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM `menu` WHERE `id` = '115' LIMIT 1' at line 1 in /home/sinvest/public_html/library/MYSQL.php on line 149

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188

Szabadkán a sport is jelentős hagyományra tekint vissza. Érdekesség az, hogy a Palicsi Sportjátékok 1880-ban indultak, tehát még az Olimpiai Játékok előtt, sőt még azelőtt, hogy Pierre de Cuberten báró megalakította volna a modern Olimpiai mozgalmat.
 
A Palicsi Sportjátékoktól kezdve Szabadka büszkén viseli a sport városa elnevezést is. Szabadka ma már 120 aktív sportklubot és csapatot tart számon, és ezáltal Szerbia öt legjelentősebb sportközpontjainak egyike. Ezt annak is köszönheti, hogy kedvező feltételekkel rendelkezik a sport fejlesztésére a fedett sportpályák, csarnokok tekintetében is.

A nemzeti válogatottak, főként a labdarúgó válogatott Palics természetes környezetében és pályáin végzik előkészületeiket a nemzetközi megmérettetések előtt. 

A hivatásos és amatőr sporton kívül egyéb rekreációs lehetőségeket is kínál a város. A gyönyörű természetes környezet és számos objektum gazdag lehetőségeket kínál az aktív időtöltésre, mint a tenisz, lovaglás, jogging, squash, foci, kosárlabda, röplabda, úszás, horgászás, vadászat és egyéb.

Az önkormányzat elkezdte a modern fedett medence építését. A projektum becsült értéke mintegy 7 millió euró, lehetőség nyílik a befektetőknek a közös beruházásra és a környező kereskedelmi célú építmények felépítésére