http://www.adobe.com/go/getflashplayer
> 14.10.2014 Stručnjaci Evropa Nostre u poseti Sinagogi       

 U Subotici boravi Međunarodni tim stručnjaka koji će posetiti i dati preporuke za konačnu rekonstrukciju Sinagoge. U delegaciji su predstavnici Evropa nostre, koja je uvrstila Sinagogu među sedam najugroženijih objekata u Evropi, kao i predstavnici Svetskog memorijskog fonda i Instituta Evropske investicione banke. Njihov zadatak je da sa lokalnim akterima procene lokacije, i predlože razvoj održivih rešenja i plan revitalizacije.

> detaljnije...
> 19.09.2014 Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je u Subotici otvorio Fabriku „Gordon"       

 Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i osnivač firme Sandro Veronezi su svečanim presecanjem vrpce otvorili fabriku koja se nalazi u industrijskom parku u Malom Bajmoku. Gordonova fabrika, u kojoj će proizvoditi proizvode Intimissimi i Tezenis, osnovana je 2013. godine u Subotici.

> detaljnije...
> 08.09.2014 Poziv na „Export forum 2014 – V4 countries & Austria“       

Pozivaju se svi zainteresovani na „Export forum 2014 – V4 countries & Austria“, koji će se održati 13. novembra 2014. godine u Bratislavi. Export forum 2014 je namenjen stručnoj javnosti sa fokusom na mašinski sektor, autoindustriju i IT industriju.

> detaljnije...
> 22.08.2014 PRIPREMA ZA JEDINSTVENO EVROPSKO TRŽIŠTE       

  RRA “PANONREG“ Subotica u okviru svojih standardnih aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju preduzetništva organizuje jednodnevnu BESPLATNU obuku na temu:

PRIPREMA ZA JEDINSTVENO EVROPSKO TRŽIŠTE

> detaljnije...
> 20.08.2014 Završeni radovi na zapadnoj fasadi Sinagoge       

  Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, predsednik Skupštine grada Ilija Maravić, predsednik Jevrejske opštine Robert Sabadoš i predstavnici Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i izvođača radova obišli su danas subotičku Sinagogu na kojoj je završena sanacija zapadne fasade. 

> detaljnije...