Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer
> 23.04.2015 NEMAČKA INICIJATIVA ZA PRONALAŽENJE DOBAVLJAČA U DRŽAVAMA ZAPADNOG BALKANA I SENIORSKI EKSPERTSKI SERVIS       

  Poštovani privrednici,

Delegacija nemačke privrede u Srbiji – AHK, Grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica Vas pozivaju da prisustvujete susretu sa predstavnikom AHK, g-dinom Milanom Krstićem, u sredu, 29. aprila 2015. godine, sa početkom u 12,00 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, Senćanski put 15,24000 Subotica.

> detaljnije...
> 17.03.2015 Gradonačelnik Maglai obišao „Elektroremont”       

 Gradonačelnik Subotice Jene Maglai obišao je danas „Elektroremont” A.D., jedno od vodećih preduzeća u regionu za pružanje veoma širokog spektra usluga na polju popravke motora i elektro uređaja bilo koje veličine, vrste, snage ili klase izolacije, i razgovarao sa generalnim i izvršnim direktorom tog preduzeća Karmine Taralom. Sastanku je prisustvovao Marko Leone, prvi sekretar ambasade Italije u Beogradu.

 

> detaljnije...
> 19.02.2015 Subotica na 37. Međunarodnom sajmu turizma       

U Beogradu je danas otvoren 37. Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti oko 1.100 izlagača iz 50 zemalja. Smotra turizma održava se pod sloganom „Iskoristi trenutak” i trajaće do 22. februara. Ovogodišnji partner sajma je Abu Dabi. Uz Sajam turizma, održavaju se još tri manifestacije - Sajam opreme, hotelijerstva i ugostiteljstva, Sajam vina i Sajam suvenira.

> detaljnije...
> 12.12.2014 Otvoren novi ciklus konkursa nacionalnog programa „Pokreni se za posao”       

  U Medija-centru Gradske kuće danas je predstavljen novi, šesti ciklus konkursa nacionalnog programa „Pokreni se za posao” kојi pоmаžе pоkrеtаnjе mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe. Program sprovodi Nevladina organizacija „Eneka” iz Niša u saradnji i uz finansijsku podršku kоmpаniјe „Filip Moris”, još od 2009. godine. Konkurs je otvoren do 31. januara 2015. godine.

> detaljnije...
> 08.12.2014 Povoljnе kreditnе linijе za poljoprivrednike       

  Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Goran Vasić potpisali su danas Ugovor o regulisanju međusobnih odnosa u realizaciji Konkursne linije za odobravanje garancija za obezbeđenje dugoročnih kredita namenjenih finansiranju kupovine nove opreme za navodnjavanje i protivgradnu zaštitu kroz sufinansiranje dela kamate za nalogodavce po garancijama Fonda sa teritorije grada Subotice.

> detaljnije...