Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer
> 17.05.2015 Investiranje u proizvodnju staklene mreže       

  Ministar privrede Željko Sertić i direktor „Masterplasta YU” Tivadar Bunford potpisali su danas u Subotici ugovor o dodeli sredstava za realizaciju investicionog projekta izgradnje nove fabrike za proizvodnju staklene mreže. Vlada Srbije će sa dva miliona evra podstaći izgradnju novog proizvodnog pogona u kome će posao dobiti 205 radnika. Ministar Sertić je, obraćajući se novinarima nakon potpisivanja ugovora, rekao da je „Masterplast YU” dobio finansijsku pomoć u ukupnom iznosu od dva miliona evra koju će ovo preduzeće dobijati u naredne tri godine, u tri tranše, u zavisnosti od toga kako se investicija odvija.

> detaljnije...
> 12.05.2015 Na „SuSajmu 2015” više od 230 izlagača iz sedam zemalja       

  Na 9. Međunarodnom i regionalnom sajmu „SuSajam 2015”, koji će se od 4. do 6. juna održati u subotičkoj Hali sportova na oko 1.600 kvadratnih metara unutrašnjeg i oko 200 kvadratnih metara spoljašnjeg izložbenog prostora, predstaviće se više od 230 izlagača iz sedam zemalja: Crne Gore, Mađarske, Hvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Češke i i Srbije. Partner ovogodišnjeg sajma je Privredna komora Republike Srpske. Pomoćnik gradonačelnika za oblast male privrede Ljuben Hristov je, na konferenciji za novinare, rekao da je tema ovogodišnjeg sajma energetska efikasnost i da Sajam nije usko specijalizovan niti okrenut nekoj određenoj oblasti, već da je opšte orijentacije i da će obuhvatiti različite oblasti interesantne izlagačima i posetiocima.

> detaljnije...
> 28.04.2015 Završen IPA projekat „Sanacija poveznog puta do graničnog prelaza Bajmok-Bačalmaš“       

  U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana zatvarajuća konferencija IPA CBC projekta „Sanacija poveznog puta do graničnog prelaza Bajmok-Bačalmaš“. Vodeći partner u projektu je Nacionalna agencija za razvoj infrastrukture iz Budimpešte, a partner je grad Subotica. U ime lokalne samouprave prisutnima se obratio i poželeo im uspešan rad zamenik gradonačelnika Tomislav Veljković. Uz isticanje da je realizacija ovog projekta od izuzetnog značaja za grad Suboticu, on je gostima poželeo dobrodošlicu i prijatan boravak u našem gradu.

> detaljnije...
> 27.04.2015 Nemački privrednici traže dobavljače iz regiona       

  Delegacija nemačke privrede u Srbiji – AHK, grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica pozivaju privrednike da prisustvuju susretu sa predstavnikom AHK, Milanom Krstićem, u sredu, 29. aprila 2015. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, Senćanski put 15, Subotica. Tokom ovog susreta biće predstavljene dve inicijative:

> detaljnije...
> 23.04.2015 NEMAČKA INICIJATIVA ZA PRONALAŽENJE DOBAVLJAČA U DRŽAVAMA ZAPADNOG BALKANA I SENIORSKI EKSPERTSKI SERVIS       

  Poštovani privrednici,

Delegacija nemačke privrede u Srbiji – AHK, Grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica Vas pozivaju da prisustvujete susretu sa predstavnikom AHK, g-dinom Milanom Krstićem, u sredu, 29. aprila 2015. godine, sa početkom u 12,00 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, Senćanski put 15,24000 Subotica.

> detaljnije...