Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sinvest/public_html/library/seo.php on line 447
<br /> <b>Notice</b>: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM `menu` WHERE `id` = '' LIMIT 1' at line 1 in <b>/home/sinvest/public_html/library/MYSQL.php</b> on line <b>149</b><br /> Pravo mesto za Vašu investiciju - SUBOTICA INVEST - SRBIJA
Fektessen be Szabadkán
10 + 1 oka van hogy Szabadkán fektessen be
http://www.adobe.com/go/getflashplayer
> 06.10.2015 Csatornaépítés a palicsi HK-ben       

  Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, a horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. (kivitelező) és a szabadkai Javornik Kft. képviselői (ajánlattevők csoportjának tagjaként) 2015. szeptember 18-án szerződést írtak alá közbeszerzés tárgyát képező csatornaépítési munkálatokról a palicsi Helyi Közösségben, mégpedig a Szervó Mihály utcában a Zelengora utcától a Josip Kolumbo utcáig, a Vranje, a Dubrovnik utcában (a Cres utcától a Jasenovac utcáig), valamint a Vrnjačka és a Jasenovac utcákban.

> több...
> 03.09.2015 Megnyitották a Swarovski új gyárcsarnokát       

  Aleksandar Vučić kormányfő is részt vett Szabadkán a Swarovski új gyárcsarnokának csütörtöki megnyitóján. A miniszterelnök elmondása szerint az állam mintegy 2 millió 750 ezer eurót fektetett be a vállalatba, az állami támogatásért cserébe az osztrák vállalat arra kötelezte magát, hogy 555 embert foglalkoztat majd az új üzemében. Jelenleg 383 embert foglalkoztatnak a cég szabadkai részlegében, de hamarosan további 170 ember állhat munkába. Hozzátette: Szerbiának szüksége van a befektetőkre és reméli további hasonló gyárak épülnek még Szerbiában.

> több...
> 16.07.2015 Megkezdődött az első szabadkai retail park építése       

 Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Thomas Villadsen, az MPC Properties cég képviselője ma elhelyezték a SHOPPI Retail Park alapkövét. Ez a korszerű létesítmény eleget tesz minden építészeti és építésügyi követelménynek. Az egyik legforgalmasabb városi útvonal, a Szegedi út mellett épül fel, Szabadkától alig 2,5 kilométerre. A beruházás teljes értéke 10 millió eurót tesz ki, a működő létesítmény pedig 250 új munkahelyet biztosít. A tervek szerint a munkálatokat az év végéig befejezik, a Retail Park (kiskereskedelmi központ) várhatóan 2016. március 17-én kezdi meg a munkát.
Rendkívül sokrétű kínálatának (neves divatmárkák, lakberendező cégek, a legkorszerűbb műszaki berendezések, technológiák) valamint szórakoztató tartalmainak köszönhetően igazi családi találkahellyé válik. A SHOPPI Retail Park 10.000 négyzetméteren több mint 20 nemzetközi és hazai márka számára biztosít helyet, mint amilyen a H&M, a New Yorker, a Tom Tailor, a Deichmann és mások. Minden üzlet bejárata a központi parkolóra nyílik, amely 300 jármű befogadására alkalmas.

> több...
> 08.07.2015 A Continental új gyárat nyit Szabadkán       

 Željko Sertić, a szerb Kormány gazdasági minisztere, Živko Topalović, a Continental cég szerbiai vezérigazgatója és Maglai Jenő, Szabadka polgármestere ma a Kormány épületében szándéknyilatkozatot írtak alá, amely 500 új munkahely megnyitását és 17 millió euró értékű beruházást tesz lehetővé. A szándéknyilatkozat aláírásánál jelen volt Aleksandar Vučić szerb kormányfő és Markus Murk, a Continental Csoport alelnöke.

> több...
> 02.07.2015 Megnyílt az Ametek cég gyára       

  A Belgrádi út 117-es szám alatt ma megnyílt az amerikai Ametek cég kismotorokat gyártó új üzeme. A gyárat hivatalosan Eric Chaussin, az Ametek Cégcsoport európai főigazgatója és Maglai Jenő, Szabadka polgármestere nyitotta meg. Az új gyárban jelenleg 27-en dolgoznak, a tervek szerint 2015 végére számuk eléri a százötvenet.  

> több...