Fektessen be Szabadkán
10 + 1 oka van hogy Szabadkán fektessen be
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM `menu` WHERE `id` = '' LIMIT 1' at line 1 in /home/sinvest/public_html/library/MYSQL.php on line 149

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
03.09.2015 Megnyitották a Swarovski új gyárcsarnokát
      

 Aleksandar Vučić kormányfő is részt vett Szabadkán a Swarovski új gyárcsarnokának csütörtöki megnyitóján. A miniszterelnök elmondása szerint az állam mintegy 2 millió 750 ezer eurót fektetett be a vállalatba, az állami támogatásért cserébe az osztrák vállalat arra kötelezte magát, hogy 555 embert foglalkoztat majd az új üzemében. Jelenleg 383 embert foglalkoztatnak a cég szabadkai részlegében, de hamarosan további 170 ember állhat munkába. Hozzátette: Szerbiának szüksége van a befektetőkre és reméli további hasonló gyárak épülnek még Szerbiában.
Taro Nordheider, a Swarovski vezérigazgatója szerint a szabadkai üzem kiváló logisztikai támogatást nyújt majd a cég ausztriai székhelyének: így optimális és sajátos megoldásokat és szolgáltatásokat tudnak majd biztosítani a vállalat stratégiai szempontból legfontosabb ügyfeleinek. Meglátása szerint a Szerb állam magas szintű szakmai támogatásának köszönhetően egy kiváló partneri kapcsolat alakult ki, ami szilárd alapot képez egy hosszú távú együttműködéshez.
Dejan Jovanović, a Swarovski szerbiai igazgatója elmondta, hogy 2014-ben kezdődött meg a gyárcsarnok építése, amely során a legminőségesebb anyagokat használták fel, így kiváló körülményeket alakítottak ki az alkalmazottaknak.

A miniszterelnök mellett Željko Sertić gazdasági miniszter és Maglai Jenő, Szabadka polgármestere is megjelent az ünnepélyes megnyitón.

 

www.subotica.rs