Fektessen be Szabadkán
10 + 1 oka van hogy Szabadkán fektessen be
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM `menu` WHERE `id` = '' LIMIT 1' at line 1 in /home/sinvest/public_html/library/MYSQL.php on line 149

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
06.10.2015 Csatornaépítés a palicsi HK-ben
      

 Maglai Jenő, Szabadka polgármestere, a horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. (kivitelező) és a szabadkai Javornik Kft. képviselői (ajánlattevők csoportjának tagjaként) 2015. szeptember 18-án szerződést írtak alá közbeszerzés tárgyát képező csatornaépítési munkálatokról a palicsi Helyi Közösségben, mégpedig a Szervó Mihály utcában a Zelengora utcától a Josip Kolumbo utcáig, a Vranje, a Dubrovnik utcában (a Cres utcától a Jasenovac utcáig), valamint a Vrnjačka és a Jasenovac utcákban.
A leszerződött munkálatok értéke áfával együtt 19.328.457,69 dinár. A kivitelező kötelezte magát, hogy a szerződés megkötésétől számított 89 napon belül befejezi a munkálatokat.

A térítésmentes eszközöket 22.860.150,00 dináros összegben a Csatornahálózat építése a palicsi HK-ben a Szervó Mihály utcában a Zelengora utcától a Josip Kolumbo utcáig, a Vranje, a Dubrovnik utcában (a Cres utcától a Jasenovac utcáig), valamint a Vrnjačka és a Jasenovac utcákban Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatósága biztosította a Vajdaság AT területére, a vízvédelmi projektek pénzelésére és társpénzelésére kiírt pályázat keretében.