Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
29.11.2013Delegacija iz Libije u poseti Subotici      

 Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, predsednik Skupštine grada prof. dr Radmilo Todosijević, član Gradskog veća Milan Vučković i predstavnici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj danas su, u Gradskoj kući, razgovarali sa delegacijom iz Libije koja se u periodu od 24. do 30. novembra nalazi u studijskoj poseti Stalnoj konferenciji gradova i opština - Savezu gradova i opština Srbije (SKGO)

> detaljnije...
07.11.2013Obezbeđena sredstva za izgradnju regionalne deponije      

 Danas je zaključen ugovor o pristupanju člana i povećanju osnovnog kapitala novim ulogom Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje čvrstim komunalnim otpadom „Regionalna deponija” Subotica. Ugovor su potpisali gradonačelnik Modest Dulić, u ime grada Subotice, predsednici opština Bačka Topola, Čoka, Kanjiža, Mali Iđoš i Senta (članovi Društva) i predsednik opštine Novi Kneževac (pristupilac).

> detaljnije...
25.10.2013Obuka mladih u privetnim preduzećima      

  U četvrtak, 24. oktobra 2013 u hotelu „Patria“ je održan sastanak koji je organizovan od strane USAID u saradnji sa gradom Subotica, povodom pokretanja Programa obuke mladih u privatnim preduzećima.

> detaljnije...
17.10.2013Prijavite se da postanete Simens dobavljač      

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd, u saradnji sa Asocijacijom malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije, organizovaće Sajam za buduće poslovne partnere u sredu 30. oktobra u Gradskoj kući u Subotici.

> detaljnije...
07.10.2013Subotica na najvećem sajmu investicija u Evropi      

 U Minhenu je danas počeo najveći evropski sajam investicija i nekretnina „Expo real 2013“, na kojem se, na štandu Srbije, predstavljaju i investicioni potencijali Subotice.

> detaljnije...