Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
28.05.2014Otvaranje VIII Međunarodnog i regionalnog sajma - Subotica 2014      

 Međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici, osmi po redu, biće održan od 4. do 7. juna 2014. godine, u Hali sportova, pod sloganom ’Mali biznis i stari zanati - veliki izazov na pragu EU’, a na oko 1.400 kvadratnih metara izložbenog prostora predstaviće se više od 200 izlagača iz sedam zemalja: Bosne i Hercegovine, Švedske, Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Crne Gore i Srbije. 

> detaljnije...
13.05.2014Palićko jezero u Mreži evropskih jezera „nEUlakes“      

  Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Erika Kudlik su, na osnovu preporuke gradonačelnika Bleda Janeza Fajfara, na poziv gradonačelnika Isea Rikarda Venkijarutija učestvovali na prvoj zajedničkoj konferenciji Mreže evropskih jezera (nEUlakes) koja je održana 10. maja 2014. godine u Iseu (Italija). Konferencija je uvrštena u program festivala jezera Iseo kao jedna od aktivnosti inicijalnog projekta nEUlakes odobrenog u okviru programa Evropske komisije „Europe for citizens“. Učesnici su potpisali pismo o namerama u budućoj saradnji. 

> detaljnije...
12.05.2014Najavljen 8. Međunarodni i regionalni sajam privrede      

 Međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici, osmi po redu, biće održan od 4. do 7. juna u Hali sportova, pod sloganom „Mali biznis i stari zanati - veliki izazov na pragu EU“. 

> detaljnije...
23.04.2014Održana završna konferencija projekta „Dajmond“      

  U Velikoj većnici Gradske kuće održana je završna konferencija projekta „Dragulji na prekretnici vekova – putovanje u čudesnom svetu secesije” (DIAMOND) koji je realizovan u okviru trećeg poziva IPA programa prekogranične saradnje Mađarska–Srbija. Nosilac projekta bio je grad Segedin, partner grad Subotica, a projekat je sufinansirala Evropska unija.

> detaljnije...
21.04.20148. Međunarodni i regionalni sajam privrede - Subotica 2014      

 Pod pokroviteljstvom Grada Subotica i Pokrajinskog sekretarijata za privredu AP Vojvodine, ove godine će se u terminu od 4. do 7. juna, održati VIII Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2014

> detaljnije...