Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
09.10.2014Saradnja Subotice i Banjaluke      

  Gradonačelnici Banjaluke i Subotice, Slobodan Gavranović i Jene Maglai, potpisali su juče, u Banjaluci, Pismo o namerama o saradnji dva grada. Radnom sastanku i svečanom potpisivanju Pisma o namerama o saradnji Banjaluke i Subotice prisustvovali su predsednik Skupštine grada Ilija Maravić, član Gradskog veća zadužen za oblast privrede Nebojša Daraboš i Ivan Vojnić Tunić, sekretar Regionalne privredne komore Subotica, kao i saradnici gradonačelnika Banjaluke.

> detaljnije...
30.09.2014Dodeljene nagrade „Turistički cvet“      

  - U okviru obeležavanja Svetskog dana turizma, u subotu, 27. septembra 2014. godine Turistička organizacija Srbije dodelila je najviše nacionalno priznanje u oblasti turizma – ’Turistički cvet’. Nagrada je dodeljena u četiri kategorije. U kategoriji ’Turistička organizacija’ priznanje je dodeljeno Turističkoj organizaciji grada Subotice, za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji – rekao je, na današnjoj konferenciji za novinare u Medija-centru u Gradskoj kući, Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam.

> detaljnije...
19.09.2014Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je u Subotici otvorio Fabriku „Gordon      

 Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i osnivač firme Sandro Veronezi su svečanim presecanjem vrpce otvorili fabriku koja se nalazi u industrijskom parku u Malom Bajmoku. Gordonova fabrika, u kojoj će proizvoditi proizvode Intimissimi i Tezenis, osnovana je 2013. godine u Subotici.

> detaljnije...
08.09.2014Poziv na „Export forum 2014 – V4 countries & Austria“      

Pozivaju se svi zainteresovani na „Export forum 2014 – V4 countries & Austria“, koji će se održati 13. novembra 2014. godine u Bratislavi. Export forum 2014 je namenjen stručnoj javnosti sa fokusom na mašinski sektor, autoindustriju i IT industriju.

> detaljnije...
22.08.2014PRIPREMA ZA JEDINSTVENO EVROPSKO TRŽIŠTE      

  RRA “PANONREG“ Subotica u okviru svojih standardnih aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju preduzetništva organizuje jednodnevnu BESPLATNU obuku na temu:

PRIPREMA ZA JEDINSTVENO EVROPSKO TRŽIŠTE

> detaljnije...