Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
12.12.2014Otvoren novi ciklus konkursa nacionalnog programa „Pokreni se za posao”      

  U Medija-centru Gradske kuće danas je predstavljen novi, šesti ciklus konkursa nacionalnog programa „Pokreni se za posao” kојi pоmаžе pоkrеtаnjе mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe. Program sprovodi Nevladina organizacija „Eneka” iz Niša u saradnji i uz finansijsku podršku kоmpаniјe „Filip Moris”, još od 2009. godine. Konkurs je otvoren do 31. januara 2015. godine.

> detaljnije...
08.12.2014Povoljnе kreditnе linijе za poljoprivrednike      

  Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Goran Vasić potpisali su danas Ugovor o regulisanju međusobnih odnosa u realizaciji Konkursne linije za odobravanje garancija za obezbeđenje dugoročnih kredita namenjenih finansiranju kupovine nove opreme za navodnjavanje i protivgradnu zaštitu kroz sufinansiranje dela kamate za nalogodavce po garancijama Fonda sa teritorije grada Subotice.

> detaljnije...
10.11.2014Nastavak rekonstrukcije i restauracije zgrade Sinagoge      

 Predstavnici grada Subotice, Privrednog društva za izgradnju, obnavljanje i rekonstrukciju građevinskih objekata „Koto“ d.o.o. Beograd (nosilac grupe ponuđača) i Radnje starih zanata „Atelje Marinković“ Kraljevo, Sirča (član grupe ponuđača), zaključili su, 6. novembra 2014. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova na rekonstrukciji i restauraciji jugoistočne fasade zgrade Sinagoge u Subotici. Radovi su ugovoreni na osnovu sprovedenog otvorenog postupka javne nabavke.

> detaljnije...
27.10.2014Saradnja Subotice i kineskog grada Šaosinga      

 U Gradskoj kući zaključen je Memorandum o razvijanju odnosa prijateljske razmene između grada Subotice i Šaosinga, petomilionskog grada iz primorske provincije Džeđang na istoku Narodne Republike Kine. Memorandum su postpisali gradonačelnik Subotice Jene Maglai i Qian Jianmin, partijski sekretar (KPK) grada Šaosinga.

> detaljnije...
14.10.2014Stručnjaci Evropa Nostre u poseti Sinagogi      

 U Subotici boravi Međunarodni tim stručnjaka koji će posetiti i dati preporuke za konačnu rekonstrukciju Sinagoge. U delegaciji su predstavnici Evropa nostre, koja je uvrstila Sinagogu među sedam najugroženijih objekata u Evropi, kao i predstavnici Svetskog memorijskog fonda i Instituta Evropske investicione banke. Njihov zadatak je da sa lokalnim akterima procene lokacije, i predlože razvoj održivih rešenja i plan revitalizacije.

> detaljnije...