Investirajte u Subotici
10+1 razloga za investiranje
http://www.adobe.com/go/getflashplayer

Warning: Creating default object from empty value in /home/sinvest/public_html/library/FUNCTIONS.php on line 188
28.04.2015Završen IPA projekat „Sanacija poveznog puta do graničnog prelaza Bajmok-Bačalmaš“      

  U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana zatvarajuća konferencija IPA CBC projekta „Sanacija poveznog puta do graničnog prelaza Bajmok-Bačalmaš“. Vodeći partner u projektu je Nacionalna agencija za razvoj infrastrukture iz Budimpešte, a partner je grad Subotica. U ime lokalne samouprave prisutnima se obratio i poželeo im uspešan rad zamenik gradonačelnika Tomislav Veljković. Uz isticanje da je realizacija ovog projekta od izuzetnog značaja za grad Suboticu, on je gostima poželeo dobrodošlicu i prijatan boravak u našem gradu.

> detaljnije...
27.04.2015Nemački privrednici traže dobavljače iz regiona      

  Delegacija nemačke privrede u Srbiji – AHK, grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica pozivaju privrednike da prisustvuju susretu sa predstavnikom AHK, Milanom Krstićem, u sredu, 29. aprila 2015. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, Senćanski put 15, Subotica. Tokom ovog susreta biće predstavljene dve inicijative:

> detaljnije...
23.04.2015NEMAČKA INICIJATIVA ZA PRONALAŽENJE DOBAVLJAČA U DRŽAVAMA ZAPADNOG BALKANA I SENIORSKI EKSPERTSKI SERVIS      

  Poštovani privrednici,

Delegacija nemačke privrede u Srbiji – AHK, Grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica Vas pozivaju da prisustvujete susretu sa predstavnikom AHK, g-dinom Milanom Krstićem, u sredu, 29. aprila 2015. godine, sa početkom u 12,00 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, Senćanski put 15,24000 Subotica.

> detaljnije...
17.03.2015Gradonačelnik Maglai obišao „Elektroremont”      

 Gradonačelnik Subotice Jene Maglai obišao je danas „Elektroremont” A.D., jedno od vodećih preduzeća u regionu za pružanje veoma širokog spektra usluga na polju popravke motora i elektro uređaja bilo koje veličine, vrste, snage ili klase izolacije, i razgovarao sa generalnim i izvršnim direktorom tog preduzeća Karmine Taralom. Sastanku je prisustvovao Marko Leone, prvi sekretar ambasade Italije u Beogradu.

 

> detaljnije...
19.02.2015Subotica na 37. Međunarodnom sajmu turizma      

U Beogradu je danas otvoren 37. Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti oko 1.100 izlagača iz 50 zemalja. Smotra turizma održava se pod sloganom „Iskoristi trenutak” i trajaće do 22. februara. Ovogodišnji partner sajma je Abu Dabi. Uz Sajam turizma, održavaju se još tri manifestacije - Sajam opreme, hotelijerstva i ugostiteljstva, Sajam vina i Sajam suvenira.

> detaljnije...